imageAlt

Velkommen!

Vores menu

Menuen på Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året. Hver menu er sammensat af årstidens friske – og gerne lokale - råvarer, og maden er tilberedt helt fra bunden. Sammen med vores tjenere sammensætter kokke-teamet alle retter og vine til hver menu. 

Vores menukort består bl.a. af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid sammensat efter ønske og behov. Hver ret koster 125 kr. Du kan selv udvælge, hvor mange retter du ønsker eller få en 5-retters menu til 495 kr. 

Vi serverer også gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge en vinmenu fra 220 kr.

Restauranten er åben tirsdag til lørdag fra kl. 18.00.
Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30. 
Køkkenet lukker kl. 21.30.
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for, at sikre plads.

For hotellets gæster er der også mulighed for at spise på hotellet søndag og mandag, dette kræver dog forudbestilling. 
For nærmere information bedes du kontakte receptionen på 87225500.

Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes derfor forudbestille samme menu, for at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Kontak venligst receptionen på glskov@glskov.dk eller 8722 5500.
 

5-retters menu

Saltet lyssej - Ærter - Syltede grønne jordbær - Hvide asparges

Nye kartofler - Rygeost - Granskud - Tørret andehjerte

Kylling fra Rokkedahl - Grillet agurk - Rabarber

Them krystal - Æblechutney - Malt flager

Yoghurt - Honning - Citrus - Citron Timian


5-retters menu 495 kr. 

Vinmenu 450 kr. 
 

Steak af frilandskvæg

Kartoffel - Garniture - Kalveglace

250 g. - 298 kr. 
 

Danske oste med sylt og knas

4 oste  - 125 kr
 

Dagens menu

Hovedret 235 kr. 
2 retter 315 kr. 
3 retter 395 kr.

 

Sommeren i Restaurant Orangeriet og Kursalen

Fra mandag d. 28. juni til og med lørdag d. 14. august 2021 holder vores 5-retters menu sommerpause, og vi tilbyder derfor i denne periode dagens menu.

Sommerens åbningstider i restaurenten:
Alle ugens dage fra kl. 18.00.
Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30. 
Køkkenet lukker kl. 21.30.

Hovedret 235 kr. 
2 retter 315 kr. 
3 retter 395 kr. 

Del siden: