
Velkommen!
Restaurant Orangeriet
Vores menu
Menuen i Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året.
Vores menu er sammensat af årtidens friske og gerne lokale råvarer.
Maden er tilberedt helt fra bunden og sammen med vores tjenere sammensætter kokketeamet alle retter og vine til hver menu.
Vores menukort består bl.a. af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid. Hver ret koster 130 kr. og du kan selv vælge hvor mange retter du ønsker eller få en 5-retters menu til 525 kr.
Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge vores vinmenu fra 250 kr.
Restaurantens åbningstider
Tirsdag til og med lørdag fra kl. 18.00.
Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30.
Køkkenet lukker kl. 21.30.
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for at sikre plads.
For hotellets gæster er der også mulighed for at spise på hotellet søndag og mandag, dette kræver dog forudbestilling.
For nærmere information bedes du kontakte receptionen på 87225500.
Sommermenu 2022
Menu
Rømø Rejer - Asparges - Vagtelæg -130 kr.
• • •
Mørksej - Løg - Muslingesauce - 130 kr.
• • •
Lammekrone - Beder - Birkesaft – 130 kr.*
• • •
Kirks økologisk gedeost - Brioche - Urter fra Engesvang minigrønt – 130 kr.
• • •
Rabarber - Hvid chokolade - Økologisk yoghurt – 130 kr.
5-retters menu - 525 kr.
*Denne ret kan bestilles som hovedret, inkl. ekstra garniture og kartofler - 235 kr.
Ribeye af frilandskvæg
Kartoffel - Garniture - Kalveglace
250 g. - 298 kr.
Danske oste med sylt og knas
4 oste - 125 kr
Download menu inkl. vine her
Download menu incl. wines her
Book bord her:
Telefon: 87225515
Mail: orangeriet@orangeriet.dk