imageAlt

Velkommen!

Restaurant Orangeriet


Vores menu

Menuen i Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året.
Vores menu er sammensat af årtidens friske og gerne lokale råvarer. 
Maden er tilberedt helt fra bunden og sammen med vores tjenere sammensætter kokketeamet alle retter og vine til hver menu.

Vores menukort består bl.a. af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid. Hver ret koster 125 kr. og du kan selv vælge hvor mange retter du ønsker eller få en 5-retters menu til 495 kr.

Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge vores vinmenu fra 220 kr. 

Restaurantens åbningstider
Tirsdag til og med lørdag fra kl. 18.00.
Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30. 
Køkkenet lukker kl. 21.30.
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for at sikre plads. 

For hotellets gæster er der også mulighed for at spise på hotellet søndag og mandag, dette kræver dog forudbestilling.
For nærmere information bedes du kontakte receptionen på 87225500.


Orangeriet Menu

Laks • Rødbede • Dild

And • Rødkål • Brune kartofler

Gris • Øl • Løg

Gedeost • Sylt • Brioche

Honninghjerte • Chokoladesorbet • Abrikos
 

5 retter - 495 kr. 
 

Steak af frilandskvæg

Kartoffel - Garniture - Kalveglace
250 g. - 298 kr. 
 

Danske oste med sylt og knas

4 oste  - 125 kr


Hent menuen på dansk her

Download the menu in english here


Book bord her:

Online

Telefon: 87225515

Mail: orangeriet@orangeriet.dk

 

Del siden: