imageAlt

Vores menu

Menuen på Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året. Hver menu er sammensat af årstidens friske – og gerne lokale - råvarer, og maden er tilberedt helt fra bunden. Sammen med vores tjenere sammensætter kokke-teamet alle retter og vine til hver menu. 

Vores menukort består af ni mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid sammensat efter ønske og behov. Du vælger selv hvilke og hvor mange retter, du ønsker at smage - hver ret koster mellem 108 og 125 kr. Du kan også lade dig overraske og få en 5-retters menu efter kokkens valg til 495 kr. 

Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge en vinmenu fra 220 kr.

Restauranten er åben mandag til lørdag fra kl. 18. og kokkene tager imod bestilling til kl. 21.00
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for, at sikre plads.

Sommer 2019 - fra uge 26-32

I disse uger tilbyder Restaurant Orangeriet en fast 5 retters menu og en dagens 3 retters menu efter sæson. 
Restauranten har åbent mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.00 - lukket søndag. 

 

Kartoffel - Løvstikke - Ost
•••
Krondyr - Sennep - Gul Krystal
•••
Pighvar - Brocolli - Kamille
•••
Gris - Solbær - Løg
•••
Jordbær - Hyldeblomst - Hvid chokolade

 

•••

Sommer 5 retters menu - 495 kr.

•••

Vinmenu

1 glas kr. 100 

2 glas kr. 195

3 glas kr. 280

4 glas kr. 365

5 glas kr. 450

Smag vinmenuen kr. 220

•••

Steak af frilandskvæg
Kartoffel - Frisk salat – Kalveglace – Bearnaisesmør 
250 gram 298 kr.

Danske oste med sylt og knas
4 oste 125 kr.

Hent hele menuen som pdf - inkl. vinmenu

Menu in English

Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes derfor forudbestille samme menu, for at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Kontak venligst receptionen på glskov@glskov.dk eller 8722 5500

BESTIL BORD HER

Del siden: