imageAlt

Velkommen!

Vores menu

Menuen på Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året. Hver menu er sammensat af årstidens friske – og gerne lokale - råvarer, og maden er tilberedt helt fra bunden. Sammen med vores tjenere sammensætter kokke-teamet alle retter og vine til hver menu. 

Vores menukort består af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid sammensat efter ønske og behov. Hver ret koster 125 kr. Du kan selv udvælge, hvor mange retter du ønsker eller få en 5-retters menu til 495 kr. 

Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge en vinmenu fra 220 kr.

Restauranten er åben mandag til lørdag fra kl. 18.00. Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30. Køkkenet lukker kl. 21.30.
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for, at sikre plads.


Snacks & bobler

Start aftenen med snacks og bobler

115 kr. 


Orangeriets 5-retters menu

Sild - Rødløg - Dild

Gothenborg kylling - Jordskok - Æbler

Dansk kalv - Kål - Rødbede

Them ost - Sprødt - Sylt

Sirupskage - Orange - Mousse

5-retters menu 495 kr. 

Vinmenu 450 kr. 
 

Mandag til fredag tilbyder vi ligeledes Dagens menu.

Hovedret 235 kr. 
2 retter 315 kr. 
3 retter 395 kr. 

 

Download Restaurant Orangeriets 5-retters menu her

Download "Restaurant Orangeriets" five course menu here

Del siden: