imageAlt

Vores menu

Menuen på Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året. Hver menu er sammensat af årstidens friske – og gerne lokale - råvarer, og maden er tilberedt helt fra bunden. Sammen med vores tjenere sammensætter kokke-teamet alle retter og vine til hver menu. 

Vores menukort består af ni mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid sammensat efter ønske og behov. Du vælger selv hvilke og hvor mange retter, du ønsker at smage - hver ret koster mellem 108 og 125 kr. Du kan også lade dig overraske og få en 5-retters menu efter kokkens valg til 495 kr. 

Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge en vinmenu fra 220 kr.

Restauranten er åben mandag til lørdag fra kl. 18. og kokkene tager imod bestilling til kl. 21.00
Husk at bestille bord, ved booking af værelset for, at sikre plads.

Tankerne bag menuen….

Orangeriet tilbyder flere små og udsøgte retter, som giver dig rig mulighed for at smage en række af sæsonens lækre råvarer.

Vinteren er på vej, og mørket samler sig omkring os, mens kulden bider i vores kinder. Indenfor samles vi til hyggestunder med familie og venner 

Vi har brugt nogle af de bedste råvarer fra vinterens store spisekammer:

Havet byder på laks, som vi har sat sammen med sennep og agurk. 

På de danske jagtmarker har vi hentet skovens hurtigløber, haren, som vi serverer med korn og svampe.

Fra skønne Djursland har vi fundet den dejlige Djurs gris, som er sammensat med æbler og løg.

Vinterosten består af Arla Unika´s fantastiske produkter, der skal nydes med figner og knækbrød.

Desserten i vinterens tegn er sammensat af glögg, pære og profiterole.

Vælg selv blandt retterne eller prøv en 5-retters menu sammensat efter kokkens valg.

 

Velbekomme!
 

Menu

Gin gravad laks – Sennep - Agurk – 125 kr.  
•••
And – Brunede kartofler - Rødkål – 125 kr.  
•••
Kråser – Jordskokker - Urter – 125 kr.  
•••
Djurs Gris – Æbler - Løg – 125 kr.    
•••
Hare – Korn - Bøgehat – 125 kr.  
•••
Kalvemørbrad – Grønkål - Tyttebær – 125 kr.  
•••
Arla Unika – Knækbrød – Syltede figner – 108 kr.  
•••
Kirsebær – Vanilje - Mandler – 108 kr.
•••
Glögg – Pære - Profiterole – 108 kr.

 

•••

5-retters menu efter kokkens valg - 495 kr.

•••

Vinmenu

1 glas kr. 100 

2 glas kr. 195

3 glas kr. 280

4 glas kr. 365

5 glas kr. 450

Smag vinmenuen kr. 220

•••

Gl. Skovridergaard bøf af kroghængt højreb med årstidens grønt.
180 gram 225 kr. / 250 gram 265 kr.

Hent hele menuen som pdf - inkl. vinmenu

Menu in English

Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes derfor forudbestille samme menu, for at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Kontak venligst receptionen på glskov@glskov.dk eller 8722 5500

BESTIL BORD HER

Del siden: